S

Mycelium.no

 • Mycelium.no er fremdeles i en ekspanderende fase.

Holistisk naturdrift

Reishi (LingZhi, Lakk kjuke) – Naturens Gave til Velvære

Dykk ned i velværens verden med Reishi (LingZhi) sopp, en av de mest ærede naturlige kildene til helbredelse og balanse. Vår nøye utvalgte reishi sopp er dyrket med en dypt rotfestet respekt for naturen, den er ikke egnet som matsopp, men brukes til te/kaffe, tinkturer, ansiktskrubb m.m også en fylde av potensielle helsefordeler. Historisk sett kjent som “udødelighetens sopp”, er reishi verdsatt for sin evne til å støtte immunsystemet, har antibakterielle egenskaper, reduserer stress og fremme ro og balanse i kroppen.

Fersk piggsvinsopp

Gjør dine smaksløker en tjeneste og dykk inn i en verden av uhindret, rik og dyb umami-sensasjon med vår økologisk dyrkede Piggsvinsopp (Lion’s Mane). Gjennomsyret av renhet og dyrket med dyp respekt for det naturlige, leverer vi en soppopplevelse av ypperste kvalitet som vil transformere enhver rett til et sanselig høydepunkt. Ikke bare vil våre Piggsvinsopper overraske ganen med sin utsøkte smak, men de bærer også med seg løfter om helsemessige fordeler – fra kognitive forbedringer til styrking av nevrologisk velvære. Hver bit inviterer deg tilbake til naturen, og garanterer en smaksopplevelse så fortryllende ren og fremtredende at den uten anstrengelse vil bli midtpunktet i ditt kulinariske kunstverk.

Forskning:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38004235/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24266378/

En rekke ressurser

Our comprehensive suite of professional services caters to a diverse clientele, ranging from homeowners to commercial developers.

  “Jeg tror at mycel er naturens nevrologiske nettverk. Gjennomflettede mosaikker av mycelium gjennomstrømmer habitater med informasjonsdelende membraner. Disse membranene er bevisste, reagerer på endringer og har et kollektivt mål om det langsiktige helseperspektivet til vertsmiljøet i tankene.”

  – Paul Stamets

  Paul Stamets

  “Gourmet Sopp, bær og grantrær
  – Hvor Tradisjon Møter Innovasjon”

  Følg vårt nyhetsbrev for produktoppdateringer